logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  glasbena.sola.celje@siol.net
slo  | eng

Dislocirani oddelki in lokacije

OŠ LAVA

Od šolskega leta 2011/2012 zaradi prezasedenosti naše matične stavbe poučujemo tudi na dislocirani lokaciji na OŠ Lava, kjer so nas prijazno sprejeli. Na OŠ Lava poučujemo klavir, flavto, saksofon, kitaro, elektronske klaviature, druga konična trobila ter izvajamo program plesne pripravnice.

Glasbena šola Celje se zahvaljuje Osnovni šoli Lava za pomoč in podporo pri izvajanju naše dejavnosti.

DISLOCIRAN ODDELEK V ŠTORAH

V občini Štore deluje dislociran oddelek  Glasbene šole Celje od šol. leta 2004/2005. Pouk poteka v popoldanskem času v OŠ Štore. Nastopi potekajo v  Kulturnem domu Štore in v Glasbeni šoli Celje. V oddelku izvajamo pouk nauka o glasbi ter instrumente, za katere imamo v posameznem šolskem letu kandidate, nekateri (klavir, flavta, violina, basovska trobila, oboa, ..) pa so že stalnica.

Glasbena šola Celje se zahvaljuje Občini Štore in Osnovni šoli Štore za pomoč in podporo pri izvajanju naše dejavnosti.

DISLOCIRAN ODDELEK V VOJNIKU

V šolskem letu 2009/2010 smo začeli s poučevanjem v dislociranem oddelku v Vojniku. Pouk poteka v popoldanskem času v OŠ Vojnik. Nastopi potekajo v Kulturnem domu Vojnik in v Glasbeni šoli Celje. V oddelku izvajamo pouk nauka o glasbi ter instrumente, za katere imamo v posameznem šolskem letu kandidate, nekateri (klavir, flavta, violina, basovska trobila, oboa, ..) pa so že stalnica.

Glasbena šola Celje se zahvaljuje Občini Vojnik in Osnovni šoli Vojnik za pomoč in podporo pri izvajanju naše dejavnosti.