logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  tajnistvo@gscelje.si
slo  | eng

VPISI NOVIH UČENCEV V ŠOLSKO LETO 2021/2022

Spoštovani starši, vljudno vabljeni k vpisu v Glasbeno šolo Celje za šolsko leto 2021/2022.
Pred vami je evidenčna prijava za vpis v Glasbeno šolo Celje in velja za vse naše redne in nadstandardne programe. Evidenčno prijavo izpolnite tisti starši, ki otroke v šolo vpisujete PRVIČ, vsi starši, ki imajo v tem šolskem letu otroka v glasbeni pripravnici ali pa otroka vpisujete še k dodatnemu instrumentu.

Za programe predšolska glasbena vzgoja, glasbena pripravnica in plesna pripravnica 1-4 sprejemni preizkus ni potreben. Po oddani evidenčni prijavi vam bomo na dom poslali vpisno dokumentacijo z navodili.

Za programe GLASBA (instrumentalni pouk), ter nadstandardne programe SODOBNI PLES, (!novo!) BALET, ELEKTRONSKE KLAVIATURE, JAZZ, BAS KITARA in BOBNI ZA VSE GENERACIJE je potreben SPREJEMNI PREIZKUS. ZA TERMIN PREIZKUSA SE DOGOVORITE na številki 03 492 57 30. Termini opravljanja preizkusa bodo od 20. – 28. maja. Rok prijave na preizkus je 25.5.

V prijavi za vpis v program glasba imate možnost izbire treh instrumentov. Predlagamo, da si izberete vse tri možnosti glede na želje vašega otroka. V primeru, da bodo vsa mesta na prvem izbranem programu oz. predmetu že zasedena, bomo upoštevali program oz. predmet druge izbire ali tretje izbire.

KLIKNI NA POVEZAVO ZA PRIJAVO:   https://www.eglasbenasola.si/applications_api/application/27

Več o programih si lahko preberete na naslednjih povezavah:

PROGRAM GLASBA: http://www.glasbena-sola-celje.si/osnovna-stopnja/

NADSTANDARDNI PROGRAMI: http://www.glasbena-sola-celje.si/nadstandard/

DISLOCIRANI ODDELKI: http://www.glasbena-sola-celje.si/dislocirani-oddelki/

Veseli nas, da ste se odločili svojemu otroku nuditi bogato izkušnjo glasbenega znanja in ga vključiti v izobraževanje za življenje. Dobrodošli v svet glasbe.

Vabljeni na naš YouTube kanal, kjer lahko prisluhnite našim nastopom: https://www.youtube.com/channel/UCEx9U2tcDq3K2RwRLqS4dNg/videos

 

Kontaktni podatki
Kontaktirate nas lahko na enega od spodnji kontaktnih naslovov:
  • Slomškov trg 10, Celje
  • 03 492-57-30
  • tajnistvo@gscelje.si