logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Iz Varaždina tudi flavtistke uspešno

Liza Tkalčec (mentorica Mirjana Brežnik, pri klavirju Mateja Hladnik) je v kategoriji E osvojila I. nagrado, 95.33 točk.
Nadja Baša (mentorica Urška Hrovat Šket, pri klavirju Tjaša Šketako Razpotnik) pa je v isti kategoriji osvojila II. nagrado in 92 točk.
Obe flavtistki sta dijakinji umetniške gimnazije glasbene smeri, ki jo izvajamo s I. gimnazijo v Celju.
V kategoriji flavta D je Ajda Vouk (mentorica Urška Hrovat Šket, pri klavirju Simona Moškotevc Guzej) dosegla III. nagrado in 87,33 točk, učenka Larissa Tauses (mentorica Metka Lipovšek, pri klavirju Tamara Povh) pa je dosegla prav tako III. nagrado in 86,67 točk.
Šopku uspehov iz Varaždina sta svojega dodali tudi  flavtistki Tajda Zorko in Ivana Kočevar. Obe sta tekmovali v kategoriji C in obe osvojili III. nagrado. Njuna mentorica je Urška Hrovat Šket, pri klavirju Simona Moškotevc Guzej in Tjaša Šketako Razpotnik.
Najmlajše so tekmovale v nedeljo. Lucija Marčič (mentorica Tina Blazinšek, pri klavirju Tomaž Marčič) je osvojila I. nagrado in 2. mesto (98,67 točk) v B-kategoriji, v isti kategoriji pa je II. nagrado (92 točk) osvojila Viktorija Rečnik. Mentorica Urška Hrovat Šket, pri klavirju Tjaša Šketako Razpotnik.
Čestitamo!??
Skip to content