logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Koncert Glasbene šole Celje navdušil z mojstrskimi izvedbami in izjemnimi solisti

Barvni znak Glasbene šole Celje

Glasbena šola Celje je včerajšnji večer popestrila z izjemnim koncertom, ki je navdušil številne obiskovalce. Pod taktirko Suzane Hebar Čamer je na odru zaživel Kitarski orkester, ki je s svojo mojstrsko izvedbo in odličnimi interpretacijami popeljal občinstvo skozi glasbeno popotovanje. Dirigentka je s skrbno izbranim programom je orkester združila v harmonično celoto in navdušila občinstvo.

Posebno doživetje je predstavljal tudi nastop Malega godalnega orkestra, ki ga že od samega začetka vodi Petra Arlati Kovačič. Orkester je pod njenim vodstvom zaigral s tako dovršenostjo in strastjo, da so se obiskovalci potopili v globine glasbene umetnosti. Petra Arlati Kovačič je s svojim dovršenim dirigiranjem orkestru vdihnila življenje, ki se je prelivalo v vsako noto in melodijo.

Koncert pa ni bil poseben le zaradi izjemnih orkestrov, temveč tudi zaradi solistov, ki so se predstavili ob njunem boku. Ob Kitarskem orkestru sta se predstavila mlada kitarista na električnih kitarah Jakob Kaučič in Tevž Klinc ter pevci pevskega oddelka pod mentorstvom Davorja Mikulića, ki so zapeli znamenito Beatlesovo Imagine. Z Malim godalnim orkestrom sta nastopila Lukas Mastnak na trobenti (mentor Aljoša Jurkošek) in Luka Mlakar na rogu (mentor Timotej Šnofl). S svojimi odličnimi izvedbami sta navdušila občinstvo. Suzana Hebar Čamer in Sergej Čamer sta s svojo kitarsko mojstrovino dodala še en nepozaben trenutek večera,  odličen pa je bil tudi nastop Urha Feldina (mentor Davor Mikulić), ki nas je s svojim nastopom odpeljal v svet muzikala.

Večer je bil prežet z glasbeno odličnostjo, ki je obiskovalce popeljala skozi pester repertoar, od klasičnih skladb do sodobnejših melodij. Vsak trenutek koncerta je bil izpeljan z vrhunsko natančnostjo in strastjo, kar je občinstvo nagradilo z bučnimi aplavzi.

Glasbena šola Celje je s tem koncertom ponovno dokazala, da vzgaja vrhunske glasbenike, ki s svojimi talenti in predanostjo glasbi bogatijo kulturno življenje našega mesta, kar so ob koncu koncerta, kot posebno presenečenje Glasbeni šoli Celje in vsem sodelavcem, z zahvalo potrdili tudi starši mladih glasbenikov. Dogodek je bil nepozabna glasbena izkušnja, ki bo še dolgo odmevala v srcih vseh, ki so imeli priložnost doživeti ta izjemen večer.

Skip to content