logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Nekaj lepega, nekaj mojega: večer avtorskih skladb

“Nekaj lepega, nekaj mojega”, večer lastnih skladb in koreografij, ki smo ga v okviru projekta ZRSŠ “Ustvarjanje učnih okolij za 21. stoletje” pripravili  skupaj z Glasbeno šolo Laško-Radeče , je na odru zaživel kar dvakrat. Prvič v ponedeljek, 27. marca,  v Kulturnem centru v Laškem, teden kasneje pa v Koncertni dvorani Glasbene šole Celje. Večer je očaral z vrsto prikupnih avtorskih skladb nastopajočih. Kako bogata je otroška domišljija, kako ustvarjalni so mladi glasbeniki so s svojimi avtorskimi deli dokazali številni mladi glasbeniki in plesalci obeh šol.
Glasbeno šolo Celje so predstavili:
Krištof Preložnik (klavir) skupaj z Gajo Plevnik Ivanuša (pripovedovalka), Ulo Špingler Kojnik, Nianom Peperko Ivanuša in Patricijo Raznožnik (plesalci), Zala Jost in Hana Kolar (sodobni ples), Brin Jurko (klavir), Lina Lipovšek (violina), Larisa Bunetič (violina), Veronika Šmid (avtorica skladbe) z Julijo Jost (flavta), Tinkaro Petrovič (flavta) in Evo Burnik (kitara) ter Taja Svet (harfa).
Iskrene čestitke vsem mladim ustvarjalcem ter njihovim mentorjem, hvala Glasbeni šoli Laško-Radeče in njihovi ravnateljici ga. Rosani Jakšič za odlično sodelovanje.
Skip to content