logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Novi uspehi naših učencev na mednarodnem tekmovanju pihalcev in trobilcev v Varaždinu

Od 28. novembra na Glasbeni šoli Varaždin poteka mednarodno tekmovanje pihalcev in trobilcev. Tega se v tem tednu udeležujejo tudi naši učenci, ki  so že dosegli odlične uspehe,

30. novembra, je v disciplini flavta, kategorija D, tekmovala Liza Tkalčec, ki je dosegla 99 točk, osvojila I. nagrado in 2. mesto. Čestitke Lizi, mentorici Mirjani Brežnik, spec. in korepetitorki mag. Larisi Čanji!

Prav tako sta 30. novembra, tekmovala trobilca Blaž Marčič in Gašper Maslo, v disciplini trobenta, kategorija C. Blaž Marčič je osvojil 90,5 točk in II. nagrado. Gašper Maslo pa 87 točk in III. nagrado. Učencema, mentorju Dejanu Podbregarju, prof. in korepetitorki Janji Cerjak, prof. za uspeh iskreno čestitamo!

1. decembra, je potekalo tekmovanje v disciplini trobenta, v kategorijah A in B, kjer sta tekmovala dva učenca pod mentorstvom Aljoše Jurkoška, mag. prof.

Lukas Mastnak je v svoji kategoriji (A) dosegel več kot odličen rezultat! Postal je absolutni zmagovalec kategorije, s 97,17 točkami je osvojil prvo mesto in I. nagrado! Jakob Hladnik pa je v svoji kategoriji B osvojil 95 točk, 5. mesto in I. nagrado. Za izjemna dosežka čestitamo obema učencema, mentorju Aljoši Jurkošku in korepetitorki Ani Semič Bursać, prof.

2. decembra, je potekalo tekmovanje v disciplini rog. v kategoriji A je tekmoval naš učenec Luka Mlakar pod mentorstvom Timoteja Šnofla, mag. prof. s korepetitorko Simono Moškotevc Guzej, prof. in dosegel II. nagrado z 91,67 točkami.

6. decembra, je potekalo tekmovanje v disciplini pozavna, kjer je v kategoriji (B)., Matija Gubenšek dosegel II. nagrado z 93 točkami pod mentorstvom Lovra Žgajnerja, mag. prof. in korepetitorko Ano Glušić, BA.

V disciplini evfonij so naši učenci tudi 7. decembra dosegli izvrstne rezultate. Jan Šabec je v kategoriji (A), prejel I. nagrado z 96 tičkami pod mentorstvom Lovra Žgajnerja, mag. prof. in s korepetitorko Ano Glušić, BA. V kategoriji (D) je Tobija Smrtnik prejel I. nagrado z 97, 50 točkami; Domen Lampret pa v kategoriji (E) zopet I. nagrado z 97 točkami. Za izjemne dosežke čestitamo tudi njunemu mentorju Urošu Koširju, spec. in korepetitorki Janji Cerjak, prof.

Več rezultatov naših učencev si lahko ogledate tudi na povezavi Dosegli smo oziroma sledite tej novički, kjer bomo objavljali vse dosežke na tem tekmovanju.

Skip to content