logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Obvestilo o ponovnem začetku skupinskega pouka v glasbeni šoli

Spoštovani starši, dragi učenci!

Z veseljem vas obveščamo, da s ponedeljkom, 3. majem, ponovno začnemo “v živo” tudi s skupinskim poukom predšolske glasbene vzgoje (PGV), glasbene pripravnice (GLP), nauka o glasbi (NGL) in solfeggia in sicer po rednem urniku, kot je bil zastavljen jeseni (tudi na dislociranih enotah). V prilagojeni obliki bo potekal tudi pouk orkestrov. Vse informacije vam bodo posredovali tudi učitelji skupinskega pouka in dirigenti preko elektronske pošte.

Ker želimo, da bi pouk do konca šolskega leta potekal v šolskih klopeh, vas prosimo, da vsi skupaj dosledno upoštevamo priporočila za zajezitev in preprečevanje okužb.

  1. V šolo prihajajo samo zdravi učenci skozi glavni vhod in počakajo na učiteljice v avli pred Koncertno dvorano na označenih mestih (vesele nogice).
    Starši najmlajših lahko počakajo na prihod učiteljic skupaj z otrokom.
  2. Maske so obvezne v vseh skupnih prostorih in v učilnicah za vse učence, njihove spremljevalce in zaposlene.
  3. Na vratih in na vseh vidnih mestih visijo navodila za preprečevanje okužbe novega Covid-19.
  4. V avli šole (pred stopnicami), v vseh učilnicah in v avli pred Koncertno dvorano so postavljeni dozirniki z razkužilom.
    Razkuževanje rok ob vstopu v šolo je obvezno.
  5. Priporoča se, da učenci v šolski objekt vstopajo posamično in pri tem ohranjajo 1,5 do 2 metrsko medsebojno razdaljo.

Z upoštevanjem vseh navedenih ukrepov bomo zmanjšali možnost za okužbo in s tem ščitili sebe in druge. Za pravilno izvajanje samozaščitnih ukrepov mora odgovornost prevzeti vsak posameznik.

Skip to content