logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Tekmovanje BOLERO – TROBILA

 

IV. Mednarodno glasbeno tekmovanje BOLERO se je za disciplino TROBILA
odvijalo med 20. in 24. majem 2024 v prostorih Graščine Kienhofen, na Muti. JAN BOŽIČNIK je v 1. kategoriji pozavne usvojil zlato priznanje s posebno pohvalo in III. nagrado. Mentor je Žan Kopše, korepetitor: Benjamin Govže.

JAN ŠABEC je 2. v kategoriji evfonija ravno tako prejel zlato priznanje s posebno pohvalo in III. nagrado. Mentor je Lovro Žgajner, korepetitor Jernej Bedekovič.

Tekmovanja se je udeležilo tudi 6 naših učencev trobente. V 1. kategoriji je JERNEJ BOŽNIK prejel srebrno priznanje. Učitelj: Dejan Podbregar; korepetitor: Jernej Bedekovič.

V 2. kategoriji sta tekmovala učenca Aljoše Jurkoška: LUKAS MASTNAK in MATEVŽ VRBOVŠEK in oba prejela zlato priznanje. LUKAS je poleg zlatega priznanja prejel še posebno pohvalo in II. nagrado. Korepetitorka obeh je Ana Semič Bursać.

V 3. kategoriji je JAKOB HLADNIK prejel Zlato priznanje s posebno pohvalo in III. nagrado, BINE POZNIČ pa ravno tako zlato priznanje. Mentor: Aljoša Jurkošek, korepetitorka Ana Semič Bursać. SVEN BUKOVEC je v 3. kategoriji prejel srebrno priznanje, mentor: Dejan Podbregar, korepetiorka: Tjaša Šketako Razpotnik.

Skip to content