logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

Trio DOLCE sodeloval na slovesnosti ob svečani podelitvi nagrad in priznanj Frana Gerbiča

V Kulturnem domu Cerknica je 2. aprila 2024 potekala slovesnost ob svečani podelitvi nagrad in priznanj Frana Gerbiča, ki jih Zveza slovenskih glasbenih šol podeljuje najzaslužnejšim glasbenim pedagogom in organizatorjem za življenjsko delo ter za izjemne dosežke na pedagoškem in organizacijskem področju pri uveljavljanju glasbene in plesne vzgoje ter izobraževanja v Republiki Sloveniji.  Zveza Slovenskih glasbenih šol je letos podelila 1 nagrado in 4 priznanja Frana Gerbiča, ki jih je nagrajencem izročil minister za vzgojo in izobraževanje dr. Darjo Felda. Častna gostja slovesnosti pa je bila tudi predsednica Republike Slovenije dr. Nataša Pirc Musar.

V kulturnem programu so nastopili prvonagrajenci 53. tekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije TEMSIG in 16. tekmovanja mladih slovenskih baletnih plesalcev BALTEK.

Predstavil se je tudi izjemno uspešen Trio Dolce Glasbene šole Celje: Vesper Videc (flavta), Maj Brežnik (klarinet) in Amalija Jager (klavir). Mentorja: Mirjana Brežnik, spec. in Benjamin Govže, spec.

Iskrene čestitke prejemnikom nagrad in priznanj Frana Gerbiča za leto 2024 in čestitke vsem nastopajočim!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content