logo
Slomškov trg 10, Celje  |  03 492-57-30  |  [email protected]
slo  | eng

IZJEMNO USPEŠNI NA MEDNARODNEM TEKMOVANJU BOLERO

3. mednarodno glasbeno tekmovanje Bolero, ki se je na Muti v disciplini pihala odvijalo med 22. in 26. 5. 2023, se je za pihala tudi zaključilo. 12 učencev in učenk naše glasbene šole se je z njega vrnilo z izjemnimi uspehi. V disciplinah klarinet, flavta in oboa so osvojili kar dve I. nagradi, pet zlatih plaket s pohvalo, pet zlatih plaket in dve srebrni plaketi! Naslednji teden na istem tekmovanju držimo pesti za trobilce!

Rezultati naših tekmovalcev:

Maj Brežnik, klarinet (I. kategorija) – zlata plaketa s pohvalo in I. nagrada. Mentor je Bojan Logar, pri klavirju je bila Tjaša Šketako Razpotnik.

Vesper Videc, flavta (I. kategorija) – zlata plaketa s pohvalo in I. nagrada. Mentorica je Mirjana Brežnik, pri klavirju je bila Tamara Povh.

 

Miša Cigale, flavta (I. kategorija) – zlata plaketa s pohvalo. Mentorica je Mirjana Brežnik, pri klavirju je bila Tamara Povh.

Tajda Jaklevič, flavta (I. kategorija) – zlata plaketa s pohvalo. Mentorica je Mirjana Brežnik, pri klavirju je bila Tamara Povh.

Gea Lozer, oboa (I. kategorija) – zlata plaketa s pohvalo. Mentorica je Eva Miheu, pri klavirju je bil Benjamin Govže.

 

Živa Kerstein, oboa (I. kategorija) – zlata plaketa. Mentorica je Eva Miheu, pri klavirju je bil Benjamin Govže.

Jerneja Lipovšek, flavta (predkategorija) – zlata plaketa. Mentorica je Metka Lipovšek, pri klavirju je bila Tamara Povh.

Nika Podgoršek, oboa (I. kategorija) – zlata plaketa. Mentorica je Eva Miheu, pri klavirju je bil Benjamin Govže.

Tinkara Verbič, flavta (predkategorija) – zlata plaketa. Mentorica je Urška Hrovat Šket, pri klavirju je bila Tamara Povh.

Ajda Vouk, flavta (III. kategorija) – zlata plaketa. Mentorica je Urška Hrovat Šket, pri klavirju je bila Simona Moškotevc Guzej.

 

Viktorija Rečnik, flavta (I. kategorija) – srebrna plaketa. Mentorica je Urška Hrovat Šket, pri klavirju je bila Tjaša Šketako Razpotnik.

Larissa Tauses, flavta (III. kategorija) – srebrna plaketa. Mentorica je Metka Lipovšek, pri klavirju je bila Tamara Povh.

 

Vsem iskreno čestitamo!

Skip to content